Mare tristețe în lumea filmului. Cum au reacționat vedetele după moartea actriței Carrie Fisher

Mare tristețe în lumea filmului. Cum au reacționat vedetele după moartea actriței Carrie Fisher
foto: donthatethegeek.com

Moartea actriței din Star Wars, Carrie Fisher, a întristat pe toată lumea. Mai multe persoane celebre și-au exprimat tristețea la scurt timp după aflarea veștii și au transmis condoleanțe celor din familia acesteia.

Actorul Mark Hamill, partenerul Star Wars, cel care a jucat rolul lui LukeSkywalker, fratele Prințesei Leia, interpretată de Carrie Fisher, a anunțat pe contul său de Twitter că este devastat și că nu poate exprima în cuvinte durerea pe care o simte.

Actrița americană Whoopi Goldberg a spus că Fisher era foarte veselă și inteligentă și că nimeni nu ar putea să o întreacă. De asemenea, a transmis concoleanțe mamei și fiicei acesteia.

Ellen DeGenres, cunoscuta prezentatoare a Ellen’s Show a spus că a fost o mare fană a talentului la scris și actorie al lui Fisher și s-a arătat șocată de pierderea acesteia. "Carrie Fisher a fost o scriitoare şi o actriţă strălucită, dar şi o prietenă. Era atât de veselă. Nu pot să cred că a murit", a spus Ellen, potrivit news.ro.

Și Joan Collins și-a exprimat tristețea și a spus că este alături de mama acesteia, Debbie Reynolds. "Au fost prea multe morţi anul acesta", a mai spus aceasta.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a spus și el câteva cuvinte după trecerea în neființă a actriței. "Odihneşte-te în pace Carrie Fisher – un talent veritabil care ne va lipsi foarte mult", a afirmat el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)