Maria Carey, DEZVĂLUIRI despre starea ei de sănătate: Pentru mult timp am crezut că am o tulburare gravă a somnului

Maria Carey, DEZVĂLUIRI despre starea ei de sănătate: Pentru mult timp am crezut că am o tulburare gravă a somnului

Cântăreața Maria Carey a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară, încă de când a fost diagnosticată în 2001.

De asemenea, Maria Carey a anunțat că a început un tratament medicamentospentru o formă mai puţin agresivă a bolii, care este reprezentată de modificări mai puţin severe de stare,potrivit Hotnews.

Cântăreața a fost diagnosticată cu această tulburare în urma unei căderi psihice, dar atunci nu a vrut să-l ia în seamă.

„Am trăit în negare şi izolare şi mereu cu teama că cineva mă va da în vileag. Era o povară prea mare şi nu am mai putut să o duc. Am căutat şi primit tratament, m-am înconjurat de oameni optimişti şi am reînceput să fac ce îmi place – să scriu cântece şi să fac muzică. Pentru mult timp am crezut că am o tulburare gravă a somnului. Dar nu era o insomnie normală şi nu stăteam lungită să număr oi. Munceam, munceam şi munceam… Eram irascibilă şi mi-era teamă să nu dezamăgesc oamenii. S-a dovedit că aveam un fel de manie”, a explicat Carey.

Acum, potrivit declarațiilor, Maria Carey nu se mai teme să vorbească despre problemele ei de sănătate.

Tags:
Ultima oră
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)