SUMA COLOSALĂ pe care Melania Trump a cheltuit-o cu hotelul într-o singură zi la Toronto. Nici măcar nu a dormit acolo!

SUMA COLOSALĂ pe care Melania Trump a cheltuit-o cu hotelul într-o singură zi la Toronto. Nici măcar nu a dormit acolo!

Prima Doamnă americană Melania Trump a cheltuit 150 de mii de euro la un hotel în Toronto într-o singură zi, fără ca măcar să petreacă noaptea acolo.

Melania Trump a fost prezentă în Toronto cu ocazia Jocurilor Invictus, o competiţie sportivă pentru foşti combatanţi răniţi sau cu handicap, potrivit digi24.ro.

Aici Melania Trump şi prinţul Harry s-au întâlnit timp de 20 de minute la Hotelul Sheraton, după care Prima Doamnă s-a dus la Ritz Carlton, iar apoi s-a întors la Sheraton pentru a se întâlni cu atleţi americani şi a susţine un discurs de un minut şi 15 secunde.

Ea a asistat apoi la ceremonia deschiderii Jocurilor pe Stadionul Air Canada Center, unde s-a întâlnit scurt cu premierul canadian Justin Trudeau, după care plecat înapoi în Statele Unite la sfârşitul serii.

Modul exact în care au fost cheltuiţi banii nu a fost justificat, mai ales că deși o echipă de comunicare şi de securitate călătoresc întotdeauna împreună cu Prima Doamnă, ceea ce creşte costurile, acestea au fost facturate separat, pe lângă cele 174.000 de dolari. Această din urmă sumă nu include nici cheltuielile de transport – în valoare de 21.000 de dolari.