Momente de panică în Spania. Un șofer a intrat cu mașina pe trotuar și a distrus mai multe terase din Marbella. 10 persoane sunt rănite (VIDEO)

Momente de panică în Spania. Un șofer a intrat cu mașina pe trotuar și a distrus mai multe terase din Marbella. 10 persoane sunt rănite (VIDEO)
O mașină a intrat în zona pietonală din Marbella și a distrus mai multe terase / Foto: colaj Milenio

Un șofer a intrat cu mașina într-o zonă pietonală din Marbella, unde a distrus mai multe terase, iar cel puțin 10 persoane au fost rănite. Două dintre ele se află în stare gravă.

Poliția din Marbella a anunțat, luni, că șoferul autoturismului a fost identificat și arestat, iar cazul este în curs de investigare.

Un șofer a intrat cu mașina în mai multe terase din Marbella

Accidentul a avut loc în jurul orei 15.00, ora Spaniei, când șoferul ar fi pierdut controlul volanului și ar fi pătruns în zona pietonală.

Acolo, autoturismul pe care îl conducea a distrus mai multe terase și a accidentat cel puțin 10 persoane, scrie The Sun.

Potrivit martorilor, la orele prânzului pe esplanada din Marbella se aflau numeroși turiști, dar și civili, care luau masa la terasele aflate acolo.

Zeci de persoane au primit îngrijiri la fața locului

Mașina circula în zig-zag și lovea tot ce avea în față”, a spus proprietarul mai multor terase din zonă, pentru Euronews.

Totodată, el a precizat că la fața locului au fost asistate medical peste 10 persoane, cetățeni care au avut nevoie de îngrijiri. Aceștia ar fi suferit o serie de răni, în urma accidentării cu autoturismul.

Ultima oră
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură