Moştenitorul italian al imperiului de dulciuri Ferrero Rocher a murit în Africa de Sud

Moştenitorul italian al imperiului de dulciuri Ferrero Rocher a murit în Africa de Sud
Moştenitorul imperiului de ciocolată Pietro Ferrero a murit, luni, într-un accident, în Cape Town, Africa de Sud, arată BBC. Ferrero, în vârstă de 48 de ani, a murit în timpul unei curse de antrenament de...

Moştenitorul imperiului de ciocolată Pietro Ferrero a murit, luni, într-un accident, în Cape Town, Africa de Sud, arată BBC.

Ferrero, în vârstă de 48 de ani, a murit în timpul unei curse de antrenament de ciclism, după ce a făcut un infarct şi a căzut de pe bicicleta sa.

Pietro Ferrero a fost unul dintre moştenitorii companiei Ferrero Group, cunoscută la nivel internaţional pentru dulciurile de excepţie produse, precum şi pentru mărcile Nutella, Kinder şi Tic-Tac.

Foto: 2space.net

Bunicului italianului, numit de asemenea Pietro Ferrero a pus bazele companiei în 1942 într-un oraş din nordul Italiei, Alba, unde firma încă îşi mai are sediul acolo.

Pentru că dulciurile erau greu de găsit în timpul războiului, Pietro Ferrero a făcut o reţetă care combina ciocolata cu alune. Conceptul de Nutella a devenit instant un succes internaţional.

În prezent, Giovanni Ferrero, fratele lui Pietro este singurul urmaş al unei dintre cele mai bogate familii din Italia.

Moștenitorul imperiului Ferrero Rocher a murit

Ultima oră
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației