Muntenegru: Un bărbat înarmat a ucis 11 persoane, altele 6 au fost rănite

Muntenegru: Un bărbat înarmat a ucis 11 persoane, altele 6 au fost rănite
Foto: Pixabay

Un bărbat din Muntenegru a început un atac armat după o dispută în familie, omorând 11 persoane pe străzile unui oraș înainte de a fi împușcat mortal într-un schimb de focuri cu poliția, a anunțat vineri televiziunea de stat din Muntenegru, citând surse din poliție.

Televiziunea de stat RTCG a declarat că bărbatul în vârstă de 34 de ani a rănit alte șase persoane, inclusiv un polițist, în cartierul Medovina din orașul Cetinje, care se află în apropiere de sediul fostului guvern regal. Orașul se află la 36 de kilometri (22 mile) vest de Podogrica, actuala capitală a micii națiuni balcanice, scrie abcNews.

Atacul a fost o consecință a disputei în familie

RTCG a menționat că atacatorul trăgea aleatoriu în oameni care mergeau pe stradă, inclusiv în copii.

Patru dintre răniți au fost transferați la un spital din Cetinje, în timp ce alți doi cu răni grave au fost trimiși la Centrul Clinic din Podgorica.

RTCG a citat surse din poliție, spunând că atacul a venit după o dispută în familie, dar nu a oferit alte detalii. Poliția încă nu a emis o declarație oficială despre atac.

Prim-ministrul muntenegrean Dritan Abazovic a scris pe canalul său Telegram că a avut loc „o tragedie fără precedent” la Cetinje, cerând națiunii „să fie, în gândurile lor, cu familiile victimelor nevinovate, rudele, prietenii și toți oamenii. din Cetinje”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Tragedie ca într-un thriller polițist la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins arătându-și organele genitale în apropierea unei școli. La două zile, criminalul a fost prins și, ulterior, declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică