Nicușor Dan: Este un moment al revanșei. Mergeți la vot și cercetați cu atenție buletinul pentru primarul general, ca să găsiți candidatul pe care vreți să-l votați (VIDEO)

Nicușor Dan: Este un moment al revanșei. Mergeți la vot și cercetați cu atenție buletinul pentru primarul general, ca să găsiți candidatul pe care vreți să-l votați (VIDEO)

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS pentru funcția de primar al Capitalei, a spus duminică, într-o declarație de presă de la sediul său de campanie, că alegerile locale din acest an sunt un moment al revanșei și i-a îndemnat pe bucureșteni să meargă la vot încă din primele ore ale zilei pentru a evita algomerația de la secțiile de votare.

Nicușor Dan:Este un moment al revanșei – revanșă pentru 10 august

”Dragi bucureșteni, vreau să vă mulțumesc pentru numărul mare dintre voi care ieșiți la vot. Este un moment al revanșei – revanșă pentru 10 august, revanșă pentru caracatița corupției din Primărie, care a ținut în subdezvoltare acest oraș, caracatiță pe care o să o trimitem acolo unde îi este locul. E un moment al revanșei pentru această campanie murdară, care continuă și în momentele astea cu telefoane mincinoase, cu publicitate plătotă deși și legea și Biroul Electoral le-au interzis. Revanșă împotriva unui politician care a refuzat tot mandatul ăsta să dea ochii cu bucureștenii și a fugit de bucureșteni inclusiv în dimineața asta când a mințit presa asupra orei la care se va duce la vot”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan: Este un moment al revanșei. Mergeți la vot și cercetați cu atenție buletinul pentru primarul general, ca să găsiți candidatul pe care vreți să-l votați

Nicușor Dan: Mergeți la vot încă din momentul ăsta pentru a evita aglomerația care se va produce mai târziu

Totodată, acesta s-adeclarat optimist că va obține victoria în cursa electorală de duminică.

”Vreau să vă rog două lucruri. În primul rând, mergeți la vot încă din momentul ăsta pentru a evita aglomerația care se va produce mai târziu. Doi, cercetați cu atenție buletinul de vot pentru primarul general, ca să găsiți candidatul pe care vreți să-l votați. Este o alegere despre valorile în care credem, despre onsetitate, despre competență, despre cinste, dreptate, despre decență în politică și este o alegere pe acre sunt convins că o să o câștigăm cu ajutorul dumneavoastră”, a mai spus Nicușor Dan.

Candidatul susținut de forțele de dreapta a votat în jurul orei 9.00, la Școala gimnazială nr. 279 din Sectorul 6.

”Am votat cu sete”, a spus Nicușor Dan la ieșirea din secția de votare, unde a mers alături de familia sa, precizând că a ales să facă acest lucru pentru a transmite un mesaj de încredere că procesul electoral se desfășoară în condiții de siguranță.

Tags: