Nicușor Dan, mesaj pentru bucureșteni: Nu mai lăsați PSD-ul să vă fure viitorul! Nu vă mai lăsați păcăliți de administrația PSD, care v-a furat patru ani din viață! (VIDEO)

Nicușor Dan, mesaj pentru bucureșteni: Nu mai lăsați PSD-ul să vă fure viitorul! Nu vă mai lăsați păcăliți de administrația PSD, care v-a furat patru ani din viață! (VIDEO)
Captură Video

Nicușor Dan, candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei, s-a arătat încrezător că el și forțele politice care îl susțin vor câștiga alegerile din București. Vineri, el a ținut să le transmită locuitorilor Capitalei să nu se mai lase păcăliți de PSD și să nu-i mai lase pe social-democrați să le fure viitorul. Dan a subliniat că Bucureștiul a pierdut multe oportunități în ultimii patru ani, din cauza administrației PSD – Firea, dar acest lucru se va schimba dacă el și echipa sa vor câștiga pe 27 septembrie. Acesta a susținut că ei au soluții pentru toate problemele grave ale Bucureștiului și știu cum să readucă orașul pe drumul cel bun. Nicușor Dan a mai ținut să-i îndemne pe oameni să se uite bine în jurul lor și să analizeze dacă le place ce văd, după patru ani de administrație social-demcorată, iar apoi să meagă la urne și să voteze în consecință.

Nicușor Dan e încrezător că el și PNL-USR/PLUS vor câștiga alegerile din București

La începutul discursului, Nicușor Dan a ținut să mulțumească tuturor membrilor PNL și USR-PLUS care au muncit în această campanie, „luptându-se cu un sistem care a folosit banii noștri ca să convingă alți bucureșteni că albul e negru și negrul e alb. Asta a fost lupta și ei au toată considerația și mulțumirea noastră”.

„Urmează pentru toți susținătorii noștri testul adevărat de a ieși la vot și de a convinge cât mai mulți din apropiaii lor de a ieși la vot. Eu sunt foarte optimist că o să luăm șapte primării din șapte și că o să avem în șapte consilii din șapte majoritatea”, a continuat candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei.

Nicușor Dan, mesaj pentru bucureșteni: Nu mai lăsați PSD-ul să vă fure viitorul! Nu vă mai lăsați păcăliți de administrația PSD, care v-a furat patru ani din viață!

Mesajele lui Nicușor Dan pentru locuitorii Capitalei

Nicușor Dan a ținut să transmită un mesaj pentru oamenii din clasa medie, antreprenori, angajați, liber profesioniști: „Nu mai lăsați PSD-ul să vă fure viitorul! Pentru că, în acești patru ani, Bucureștiul a pierdut oportunități de dezvoltare. Noi știm cum să facem în următorii patru ani ca orașul ăsta să se dezvolte. Premierul a promis de mai multe ori să ajute Bucureștiul pentru a avea metrou de suprafață, pentru șoseaua de centură, pentru a avea autostradă de centură, pentru a avea centură verde. Știm să facem lucrul ăsta, știm să dăm timp antreprenorilor, să facem achizițiile publice predictibile pentru a dezvolta piața locală, știm să dăm oportunități, locuri de muncă și să le dăm oamenilor o perspectivă realistă”.

Dan a transmis apoi un mesaj și familiilor din București: „Nu vă mai lăsați păcăliți de administrația PSD, care v-a furat patru ani din viață! Patru ani în care nu au fost în stare să facă o creșă, o grădiniță sau o școală. Avem bani, avem expertiza și promitem să facem în București acea infrastructură școlară pentru secolul XXI. Vom face din București acel loc în care tinerii să găsească un loc de muncă bine plătit”.

„Am un mesaj și pentru persoanele în vârstă cărora de ani de zile li se spune că PSD e aproape. Uitați-vă cum arată orașul pe care l-au adminsitrat cei care vă spun că vă stau aproape și gândiți-vă dacă ăsta este orașul în care copiii sau nepoții dvs vor dori să rămână, dacă această administrație rămâne. Uitați-vă cum arată alte orașe din țara asta în care oamenii au decis să rămână. E un vot pe care îl dați pentru dvs, pentru copiii și nepoții dvs”, a mai declarat Nicușor Dan, candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei.