NIMIC de declarat! Un pasager DEZBRĂCAT s-a prezentat la aeroport: Așa se SCAPĂ de controlul bagajelor!

NIMIC de declarat! Un pasager DEZBRĂCAT s-a prezentat la aeroport: Așa se SCAPĂ de controlul bagajelor!

Turiștii sosiți pe aglomeratul aeroport din Mallorca au făcut ochii mari când au zărit un pasager gol pușcă, relatează Dailymail. Omul a fost văzut în zona Sosiri și nu avea bagaj după cum nici haine.

Camerele de securitate de pe aeroportul Son Sant Joan din capitala Palma l-au înregistrat cum stătea liniștit pe unul din scaunele din incintă, fără să fie afectat de faptul că era în fundul gol.

A fost zărit apoi plimbându-se prin aeroport înainte de a se îndrepta spre zona toaletelor.

Până când oamenii de la securitate au observat înregistrările, dezbrăcatu' a dispărut din zonă și nu a putut fi identificat.

El a fost descris ca "un bărbat străin, de vârstă mijlocie." Unii au sugerat că venise cu cursa care tocmai aterizase de la Manchester.

Nu se știe dacă e vorba de un exhibiționist, de o glumă sau de un experiment.

Fotografiile au apărut prima dată în media spaniolă și au stârnit o furtună de comentarii dar și critici la adresa securității aeroportului.

Tags:
Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat