Noi date despre tragedia care a lovit Berlinul înainte de Sărbători. Cine este ȘOFERUL tir-ului și care a fost ULTIMA persoană cu care a vorbit la telefon (FOTO)

Noi date despre tragedia care a lovit Berlinul înainte de Sărbători. Cine este ȘOFERUL tir-ului și care a fost ULTIMA persoană cu care a vorbit la telefon (FOTO)
Foto: observator.tv

Noi date despre tragedia care a lovit Berlinul înainte de Sărbători.

Șoferul polonez de la care a fost furat tirul de către autorul masacrului din piața de Crăciun din Berlin a fost împușcat, potrivit datelor furnizate de către ministrul de interne din landul Brandenburg.

Șoferul se numește Lukasz Urban, avea 37 de ani și era tatăl unui copil, potrivit Daily Mail.

Patronul fimei de care aparține camionul este chiar vărul șoferului, acesta precizând că știa că ruda sa nu avea cum să fie capabilă de o astfel de grăzăvie.

"Barbatul care a lovit acei oameni in centrul Berlinului nu era soferul meu. Șoferul este varul meu. Il cunosc de cand m-am nascut. Ipoteza mea este ca atacatorii i-au facut ceva soferului – au furat vehiculul, pentru ca se afla, practic, in centrul Berlinului si aveau un vehicul bun cu care puteau face ce au facut.

Nu am mai auzit nimic de la el de luni dupa-amiaza. Nu stim ce i s-a intamplat”, a declarat Ariel Zielinski.

Patronul firmei de care aparține camionul spune că a vorbit cu șoferul în jurul prânzului când lucrurile erau în regulă. Soția sa a încercat, însă, să ia legătura cu el câteva ore mai târziu dar totul a fost în zadar.

"Camionul se intorcea din Italia si se afla la Berlin pentru a descarca marfa in cursul diminetii. Am vorbit cu soferul in jurul pranzului si totul era in regula. Sotia sa a incercat sa il sune in jurul orei 16, dar nu a raspuns. Nu a reusit sa dea de el”, a declarat Ariel Zielinski.

Urmăriți B1TV.ro și pe