Note secrete declasificate. Hitler și-ar fi înscenat moartea

Note secrete declasificate. Hitler și-ar fi înscenat moartea
Conform unor documente secrete declasificate, FBI a crezut în posibilitatea ca fostul lider nazist, Adolf Hitler, să își fi înscenat moartea și a încercat să îl urmărească circa 30 de ani de la sinuciderea...

Conform unor documente secrete declasificate, FBI a crezut în posibilitatea ca fostul lider nazist, Adolf Hitler, să își fi înscenat moartea și a încercat să îl urmărească circa 30 de ani de la sinuciderea acestuia în 1945, informează indianexpress.com.

Adolf Hitler și iubita sa Eva Braun s-au sinucis pe 29 aprilie 1945 în buncărul dictatorului din Berlin. La 66 de ani după această întâmplare, documentele FBI arată că agenția a urmărit îndeaproape în următorii 30 de ani orice informație care susținea faptul că Hitler este în viață.

O ipoteză vehiculată în aceste dosare susținea că Hitler ar fi fugit în Argentina la 10 zile după presupusa sa moarte: “Hitler și 50 dintre rudele sale au debarcat în Argentina la circa 10 zile de la căderea Berlinului cu ajutorul a două submarine”.

Prezența fostului dictator a mai fost semnalată în țări precum Danemarca sau chiar Statele Unite.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)