O americancă a modificat ilegal prin Internet notele copiilor ei: Femeia riscă zeci de ani de detenţie

O americancă a modificat ilegal prin Internet notele copiilor ei: Femeia riscă zeci de ani de detenţie
O  femeie din Pennylvania, SUA, riscă să facă ani grei de închisoare după ce a intrat în mod fraudulos, prin Internet, în sistemul informatic al liceului unde învaţă cei doi copii ai ei şi a modificat...

O  femeie din Pennylvania, SUA, riscă să facă ani grei de închisoare după ce a intrat în mod fraudulos, prin Internet, în sistemul informatic al liceului unde învaţă cei doi copii ai ei şi a modificat notele acestora, mărindu-le, informează ABC News.

Catherine Venusto, în vârstă de 45 de ani, lucrase ca secretară la acelaşi liceu în perioada 2008 – 2011 şi avea parolele pentru accesarea sistemului informatic.

Frauda a fost depistată de autorităţile din domeniul educaţiei, care au sesizat justiţia. Dacă va fi găsită vinovată, mama riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 42 de ani sau o amendă penală de 90.000 de dolari.

Ultima oră
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)