O capsulă a timpului îngropată de Steve Jobs în Aspen, descoperită după 30 de ani

O capsulă a timpului îngropată de Steve Jobs în Aspen, descoperită după 30 de ani
O capsulă a timpului, îngropată în urmă cu 30 de ani de fondatorul Apple, Steve Jobs, a fost descoperită în oraşul american Aspen. În 1983, Steve Jobs participa la o conferinţă în Aspen unde, împreună...

O capsulă a timpului, îngropată în urmă cu 30 de ani de fondatorul Apple, Steve Jobs, a fost descoperită în oraşul american Aspen.

În 1983, Steve Jobs participa la o conferinţă în Aspen unde, împreună cu grupul din care făcea parte, a decis să îngroape un container care conţinea o colecţie diversă de obiecte, cum ar fi noul mouse Apple din acea perioadă, sau 6 cutii de bere, scrie Daily Mail.

Capsula urma să fie dezgropată după 20 de ani, însă locația sa a fost uitată, rămânând încă 10 ani în pământ, până când membrii echipei reality-show-ului „Săpătorii” de la National Geographic au dezgropat containerul.

Vezi AICI imagini cu capsula descoperită.

Ultima oră
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele