O femeie a născut într-un avion care se pregătea de decolare / Pasagerii au fost „martorii unui moment unic”

O femeie a născut într-un avion care se pregătea de decolare / Pasagerii au fost „martorii unui moment unic”
Sursa foto: Pixabay

O femeie a născut într-un avion care se pregătea de decolare de pe aeroportul Sabiha Gökçen din Istanbul, Turcia. Pasagera a avut parte de o naștere prematură, iar ceilalți turiști au fost prezenți la un astfel de moment considerat unic.

Totul mergea perfect, până când o pasageră a început să aibă contracții intense. Femeia a născut într-un avion al companiei Pegasus Airlines care trebuia să decoleze către Marsilia, Franța, scrie Daily Mail.

Moment inedit într-un avion! O pasageră a născut la bordul aeronavei

După ce au fost înștiințați de ce se întâmplă, echipajul de cabină și echipa de prim ajutor din aeroport au intervenit cât de repede au putut. Ulterior, femeia a fost mutată într-o zonă mai retrasă a aeronavei, unde, cu ajutorul echipajul de la bord și al echipelor medicale, a născut în siguranță.

Întreg momentul a fost surprins de turiștii emoționați că iau parte la o astfel de întâmplare. Imaginile au ajuns imediat pe rețelele de socializare.

După acel moment, femeia și bebelușul acesteia au fost transportați la spital cu o ambulanță.

„Pasagerii zborului Pegasus de astăzi de la SAW la Marsilia au fost martorii unui moment unic de naștere. Bebelușul prematur a fost transportat la spital de echipele de prim ajutor ale HEAŞ”, se arată în comunicatul companiei Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri Anonim Şirketi (HEAŞ), care gestionează aeroportul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:43 - Două trenuri cu aproximativ 400 de călători la bord s-au ciocnit în Italia. Cel puţin 17 persoane au fost rănite (VIDEO)
07:20 - Un avion de luptă american F-16 s-a prăbuşit în mare în Coreea de Sud. Pilotul a reușit să se catapulteze
23:48 - Antony Blinken: Israel trebuie să facă mai mult pentru protejarea civililor din Gaza. Cred că intenția există, însă rezultatele nu se arată întotdeauna
23:27 - Franța, victorie dramatică împotriva Norvegiei în cel mai frumos meci al Mondialului de handbal feminin. Vedetele din campionatul României au făcut spectacol
23:07 - Joe Biden l-a invitat pe Volodimir Zelenski în SUA. Discuții cruciale marți la Casa Albă
22:45 - OMS: Este aproape imposibil să se îmbunătățească situația sanitară catastrofică din Gaza
22:24 - Gabriel Zetea, provocat de Dan Bucura la „Selectiv”: După alegeri, opțiunea mea numărul 1 pentru a forma un guvern ar fi UDMR. Dacă ar fi să exclud pe cineva, ar fi AUR (VIDEO)
22:01 - Oana Țoiu: Educația depinde cel mai mult de resursa umană. Noi, din opoziție, am depus legi pentru creșterea salariilor profesorilor și ne vom lupta pentru a fi respectate promisiunile care le-au fost făcute (VIDEO)
21:38 - Volodimir Zelenski și Viktor Orban, schimb de replici în Argentina. Ungaria, criticată pentru apropierea de Rusia, se opune inițiativelor pentru susținerea Ucrainei (VIDEO)
21:14 - David Popovici, după bronzul de la Otopeni: „În sport fie câștigi, fie înveți ceva. Am învățat foarte multe anul acesta”