O femeie din Republica Moldova și-a "priponit" soțul ca să nu meargă la băut (FOTO)

O femeie din Republica Moldova și-a "priponit" soțul ca să nu meargă la băut (FOTO)
Foto: deschide.md

O femeie din satul Ciorna, raionul Rezina, Republica Moldova, a recurs la o metoda unică pentru a își face soțul să nu mai bea. Aceasta l-a "priponit" pe bărbat după ce s-a întors acasă, legându-l cu un lanț mecanic de marginea casei și punându-i un lacăt la gât.

Șeful adjunct al Inspectoratului de Poliție Rezina, Vitalie Cuiban, a declarat pentru deschide.md că incidentul s-a produs miercuri, iar cazul a fost raportat la poliție de către un trecător. "Soţia ne-a spus că bărbatul consuma abuziv băuturi spirtoase de aceea a decis să-l lege. Echipajul de la 902 care a mers la faţa locului l-au eliberat pe bărbat, însă acesta a scris o cerere că nu are nicio pretenţie faţă de măsura aplicată de consoarta sa", a mai completat Cuiban.

Oamenii legii investighează cazul. Ambele persoane au peste 60 de ani.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”