O fetiță a devenit o senzație pe internet după ce a arătat lumii întregi că știe ”să se dea” cu placa de snowboard (VIDEO)

O fetiță a devenit o senzație pe internet după ce a arătat lumii întregi că știe ”să se dea” cu placa de snowboard (VIDEO)
Foto: Captura Video

Un clip video cu un copil care se dă pe pârtie cu o placă de snowboard  face furori pe internet. Astfel, micuța care practică ”sportul extrem” demonstrează că știe tainele acestei distracții ”pentru oameni mari”.

Îmbrăcată într-un costum roșu și cu o cască verde în cap, cu o placă de snowboard pe măsura dimensiunilor, copila reușete să facă câteva trick-uri care i-ar face invidioși și pe cei mari.

Micuța, care are cel mai probabil până în 4 anișori, se poate lăuda că știe să-și țină echilibrul și chiar să se întoarcă atunci când alunecă pe zăpadă.

O fetita face furori pe internet dupa ce a aratat ca stie sa se dea cu cu placa de snowboard

Is this the cutest snowboarder ever?! #dailydoseofcute

Posted by that’s life! on 17 Mai 2015

Până în prezent, videoclipul a reușit să strângă 175.000 de like-uri și aproximativ 102.600 de distribuiri.

În secțiunea de comentarii, oamenii apreciază talentul copilei, o internaută afirmând că este ”cel mai drăguț lucru pe care l-a văzut vreodată”. O altă femeie afirmă că cea mică este ”mai bună” decât ea la snowboarding.

Ultima oră
22:14 - Alexandru Rafila: Nu am discutat niciodată despre obligativitatea vaccinării. Reacția împotriva vaccinării se induce din cauza ideii de obligativitate
22:10 - Guvernul pregătește suprataxarea mașinilor vechi. Anunț de la Ministerul Mediului (VIDEO)
21:53 - Canada se alătură Statelor Unite și anunță un boicot diplomatic al Jocurilor Olimpice de la Beijing
21:52 - Sorin Cîmpeanu: În școli au stat șase luni 1,3 milioane de teste invazive nefolosite. Toată lumea a solicitat public achiziția de teste de salivă, iar acum că au venit se spune că e complicată și testarea aceasta… (VIDEO)
21:29 - Sorin Cîmpeanu: Am solicitat un grafic de livrare a testelor de salivă. Cele 2,4 milioane livrate nu ajung pentru testarea din ziua de luni, darămite pentru joi (VIDEO)
21:24 - Tanczos Barna trage semnalul de alarmă: „Avem un singur procuror în România specializat pe infracțiuni de mediu” (VIDEO)
21:12 - Ministerul Sănătății: Cele 132 de laboratoare autorizate vor putea emite de joi rezultate la testarea COVID-19 cu validare rapidă (DOCUMENT)
21:05 - China a autorizat utilizarea primului tratament anti-COVID format dintr-un cocktail de anticorpi neutralizanți
20:53 - Tanczos Barna: N-aș dori să mai existe centrale individuale în apartamentele din construcțiile noi. Pot să primească apă caldă și căldură de la o centrală la nivel de scară sau de bloc (VIDEO)
20:33 - Tanczos Barna: Avem foarte multe infrigementuri pe mediu / Primăriile fără contract de salubrizare pe colectare selectivă vor fi amendate. Unde există uz de fals mergem mai departe cu plângeri penale (VIDEO)