O rachetă SpaceX, la un pas să explodeze: S-a prăbuşit în Oceanul Atlantic după ce a ratat aterizarea (VIDEO)

O rachetă SpaceX, la un pas să explodeze: S-a prăbuşit în Oceanul Atlantic după ce a ratat aterizarea (VIDEO)

Misiune riscantă. O rachetă SpaceX Falcon 9 s-a prăbuşit în Oceanul Atlantic după ce a ratat aterizarea în Florida. Este pentru prima dată când o rachetă Falcon 9 nu reuşeşte să aterizeze în condiţii de siguranţă. Întreg evenimentul a fost filmat de câţiva fani ai SpaceX, iar din imagini se poate vedea clar cum racheta pierde controlul în ultimele momente ale zborului.

SpaceX a lansat o nouă rachetă Falcon 9 către Staţia Spaţială Internaţională, într-o misiune obişnuită de aprovizionare, însă finalul misiunii nu a decurs aşa cum şi-ar fi dorit Elon Musk. Propulsorul a ratat aterizarea la Cape Canaveral, Florida, şi a căzut în ocean.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT FETELE DIN POLITICA ROMÂNEASCĂ CE AU APĂRUT ÎN IPOSTAZE EROTICE (GALERIE FOTO FIERBINTE)

Este pentru prima dată când o rachetă Falcon 9 nu reuşeşte să aterizeze în condiţii de siguranţă pe rampa SpaceX din cadrul complexului spaţial de pe Coasta de Est a Statelor Unite, iar componenta vinovată pentru acest eşec este una dintre aripile de ghidaj de pe corpul propulsorului.

Pentru câteva zeci de secunde a părut că booster-ul a fost scăpat de sub control de sistemele automatizate care controlează lansările și aterizările. Toată lumea se aștepta ca acesta să explodeze.

REPEDE CLICK AICI: GATA, ADIO DĂNCILĂ! ARE LEGĂTURĂ CU UN MARE BOSS EUROPEAN!

Rachetele care sunt pierdute de sub control sunt de obicei explodate controlat în aer, de un sistem automat de autodistrugere, care poate fi declanșat în orice moment. Acest sistem a fost implementat pentru situații critice în care racheta este pe cale să cadă în zone populate sau riscă să distrugă echipamente foarte scumpe.

În acest caz, pentru că SpaceX are implementată o procedură de siguranță pentru „aterizarea” în apă, pe care au testat-o anterior, nu a fost cazul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament