O scriitoare irlandeză așteaptă de trei luni un laptop ajuns în România, după ce l-a uitat într-un avion. „Compania nu asumă nicio responsabilitate pentru bagajele de mână”

O scriitoare irlandeză așteaptă de trei luni un laptop ajuns în România, după ce l-a uitat într-un avion. „Compania nu asumă nicio responsabilitate pentru bagajele de mână”
Foto: autex2015.ro

O scriitoare irlandeză aşteaptă de trei luni să i se returneze un laptop pe car l-a uitat în avion. Potrivit unor informații acesta ar fi ajuns în România,însă compania aeriană low-cost a explicat public joi că nu are nicio informație despre acest caz și că nu răspunde pentru bagajele de mână, potrivit zf.ro.

Scriitoarea irlandeză Susan E. Connolly a călătorit cu avionul de la Dublin la Londra pe 25 aprilie, iar în timpul zborului, și-a lăsat laptopul într-un spaţiu de bagaje situat deasupra scaunelor. Femeia și- amintit de aparat de abia după coborârea din avion.

„Mi-am schimbat parolele şi m-am interesat din nou de laptop a doua zi. Apoi am primit un email din România prin care eram anunţată că au laptopul, dat fiind că avionul cu care eu am mers de la Dublin la Londra zburase apoi în România”, a declarat scriitoare.

„Ryanair nu asumă nicio responsabilitate pentru bagajele de mână ale clienţilor, întrucât este responsabilitatea fiecăruia să se asigure că au asupra lor obiectele personale în momentul coborârii din avion sau ieşirii din aeroport. Biroul pentru obiecte pierdute al aeroportului respectiv poate oferi asistenţă pentru găsirea obiectelor pierdute", a transmis compania Ryanair, potrivit site-ului Breakingnews.ie.

„Singura opţiune pe care o am este fie să merg singură, fie să îmi fac un prieten la Bucureşti căruia îi pot oferi procură pentru a-mi ridica laptopul, ceea ce mi se pare ridicol", a reacţionat Susan E. Connolly.

Tags: