Panică în familia Obama: Una dintre fiice s-a aflat aproape de locul în care s-a produs atentatul din Nisa (VIDEO)

Panică în familia Obama: Una dintre fiice s-a aflat aproape de locul în care s-a produs atentatul din Nisa (VIDEO)
Foto: americannews.com

Malia Obama, la un pas de pericol. Fiica lui Barack Obama şi-a sărbătorit recent majoratul şi a plecat împreună cu prietenii cei mai buni pe Coasta de Azur. Pe 14 iulie s-a aflat la doar câţiva kilometri de faleza Promenade des Anglais, unde a avut loc groaznicul atentat terorist, informează B1 TV.

Malia Obama și-a sărbătorit majoratul la un hotel de 5 stele din stațiunea exclusivistă Antibes, situată la câțiva kilometri de orașul Nisa unde, de Ziua Franței, un camion a intrat pe promenadă și a strivit 84 de oameni. Informaţia a fost dezvăluită după ce fata cea mare a preşedintelui american a părăsit hotelul chiar de către un reprezentant al companiei. Acesta a declarat pentru cotidianul local Nice Matin că "Malia Obama a fost cazată câteva zile în hotel, pentru aniversarea sa de 18 ani" şi a anunţat că a fost o adevărată onoare să fie vizitaţi de fiica preşedintelui american.

De asemenea, acesta a mai menţionat că plecarea fiicei lui Obama era prevăzută pe 15 iulie, a doua zi după atentat. Malia și prietenii ei au ocupat o cameră a hotelului, în deplină discreție și însoțite de o armată de gărzi de corp. Aniversarea Maliei a fost sărbătorită de familia Obama pe 4 iulie, când preşedintele american i-a cântat ”La mulţi ani” pe scenă.

Panică în familia Obama: Una dintre fiice s-a aflat aproape de locul în care s-a produs atentatul din Nisa

#DIRECT_ONE_saiz72#

În seara zilei de 14 iulie 2016, Mohamed Lahouaiej Bouhlel, un cetățean francez cu origini tunisiene, a spulberat cu un camion frigorific de 18 tone o mulţime de oameni care sărbătoreau Ziua Națională a Franței pe Promenade des Anglais din Nisa. Cel puțin 84 de oameni, printre care şi un român, au fost ucişi şi alte 303 persoane au fost rănite.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)