Parlamentarul PSD care în 12 ani a vorbit doar 2 minute, vrea al 4-lea mandat

Parlamentarul PSD care în 12 ani a vorbit doar 2 minute, vrea al 4-lea mandat
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În Parlamentul României încă se află multe figuri care nu spun mai nimic. Deputatul PSD Ileana Cristina Dumitrache se încadrează în această categorie, la propriu.

Mulți parlamentari necunoscuți au prin rădăcini în legislativ. Ileana Cristina Dumitrache de exemplu, se află la cel de-al treilea mandat în Parlament și-l țintește pe cel de-al patrulea, informează Antena3.ro.

Parlamentarul invizibil a bifat până în prezent, în 12 ani de mandat, însumat, luări de cuvânt sub 3 minute. Mai exact, 140 de secunde: 36 de secunde în legislatura 2008-2012, 45 de secunde în legislatura 2012-2016 și 59 de secunde în intervalul 2016-2020.

Ileana Cristina Dumitrache, parlamentar de la vârsta de 24 de ani

Pe site-ul Camerei Deputaților, Ileana Cristina Dummitrache figurează în actuala legislatură cu 8 luări de cuvânt în 8 ședințe, 11 declarații politice depuse în scris, 70 de propuneri legislative inițiate, din care 24 promulgate legi.

Ileana Cristina Dumitrache, care în decembrie va împlini 38 de ani, a intrat în politică imediat după terminarea facultății. Ea este deputat de Constanța, membru în comisiile pentru sănătate și familie și de politică externă.

Ileana Cristina Dumitrache se află pe lista deputaților invizibili, realizată de B1.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:58 - Laurențiu Reghecampf și-a triplat salariu. Câți bani va încasa celebrul antrenor, după despărțirea cu Universitatea Craiova
08:29 - Un nou punct de trecere a frontierei cu România, instituit în Republica Moldova
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)