Patriarhul Kirill al Rusiei prevestește venirea Anticristului prin ‘smartrtphone-uri’: ‘De câte ori îți folosești telefonul …’

Patriarhul Kirill al Rusiei prevestește venirea Anticristului prin 'smartrtphone-uri': 'De câte ori îți folosești telefonul ...'

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse pevestește venirea Anticristului.

Patriarhul Kirill spune că utilizarea telefoanelor de tip smartphone nu aduce nimic bun în lume, avertizându-i pe utilizatori că ar trebui să fie atenți atunci când folosesc astfel de dispozitive pentru că ele reprezintă un mijloc de a obține ”controlul global asupra umanității”.

”Anticristul este persoana care va ajunge la conducerea spațiului virtual al internetului controlând astfel întreaga umanitate”, a spus Kirill. ”De câte ori îți folosești telefonul sau alte gadget-uri, fie că îți place sau nu, fie că îți activezi locația sau nu, cineva poate afla unde ești, care sunt interesele tale și de ce anume te temi.

Dacă nu azi, poate mâine, tehnologia nu va oferi doar acces la informație, dar va permite și utilizarea acestei informații. Vă puteți imagina câtă putere se va concentra în mâinile celor care vor deține atâta informație despre ceea ce se întâmplă în lume? Un astfel de control, dintr-o singură sursă, prevestește venirea Anticristului”, a spus Kirill la televiziunea de stat din Rusia, potrivit Hotnews.

Declarația acestuia a fost ironizată de internauți, care l-au și acuzat că slujește interesele Kremlinului.

”Interzic utilizarea rețelelor internaționale în Rusia ca să ne ferească de venirea Anticristului”

”Biserica nu este împotriva științei și a progresului tehnologic, dar este îngrijorată de libertatea individului. Da, sigur”

”Zâmbește. Anticristul urmează să își facă apariția în zbor”

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)