Patronul unui mare grup, DAT DISPĂRUT în munți, de sâmbătă. Salvatorii nu cred că mai e în viață

Patronul unui mare grup, DAT DISPĂRUT în munți, de sâmbătă. Salvatorii nu cred că mai e în viață

Mai multe echipe de salvare îl caută pe unul dintre cei mai bogați oameni din Germania, care a dispărut în timp ce schia în munţii Alpi.

Patronul puternicului grup german de distribuție Tengelmann, miliardarul german Karl-Erivan Haub, în vârstă de 58 de ani, a dispărut sâmbătă, 7 aprilie, în Alpii italo-elvețieni, dar condițiile meteo nefavorabile îngreunează căutările, scrie Hotnews.ro.

De altfel, un membru al echipelor de salvare din Elveția a declarat că șansele de a-l găsi în viață pe bărbat sunt “minimale”.

Căutările, la care participă și elicoptere cu camere cu infraroșii, sunt extinse pe o zonă de 240 de kilometri pătrați de teren muntos acoperit cu zăpadă sau gheață.

Pasionat de schi si alpinism, acesta a dispărut când se antrena singur la Petit Cervin, la granița dintre Italia și Elveția, pentru a participa săptămâna viitoare la Patrula Ghețarilor, o cursă ultra-competitivă organizată la fiecare doi ani de armata elvețiană.

Chiar familia sa a alertat poliția, după ce acesta nu s-a prezentat sâmbătă după-amiază la hotelul din Zermatt, potrivit cotidianului elvețian Blick.

Ultima oră
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)