Patronul unui mare grup, DAT DISPĂRUT în munți, de sâmbătă. Salvatorii nu cred că mai e în viață

Patronul unui mare grup, DAT DISPĂRUT în munți, de sâmbătă. Salvatorii nu cred că mai e în viață

Mai multe echipe de salvare îl caută pe unul dintre cei mai bogați oameni din Germania, care a dispărut în timp ce schia în munţii Alpi.

Patronul puternicului grup german de distribuție Tengelmann, miliardarul german Karl-Erivan Haub, în vârstă de 58 de ani, a dispărut sâmbătă, 7 aprilie, în Alpii italo-elvețieni, dar condițiile meteo nefavorabile îngreunează căutările, scrie Hotnews.ro.

De altfel, un membru al echipelor de salvare din Elveția a declarat că șansele de a-l găsi în viață pe bărbat sunt “minimale”.

Căutările, la care participă și elicoptere cu camere cu infraroșii, sunt extinse pe o zonă de 240 de kilometri pătrați de teren muntos acoperit cu zăpadă sau gheață.

Pasionat de schi si alpinism, acesta a dispărut când se antrena singur la Petit Cervin, la granița dintre Italia și Elveția, pentru a participa săptămâna viitoare la Patrula Ghețarilor, o cursă ultra-competitivă organizată la fiecare doi ani de armata elvețiană.

Chiar familia sa a alertat poliția, după ce acesta nu s-a prezentat sâmbătă după-amiază la hotelul din Zermatt, potrivit cotidianului elvețian Blick.