Un deputat modovean susține că Vlad Plahotniuc s-ar afla în Miami și s-ar fi cazat la un hotel de lux (FOTO, VIDEO)

Un deputat modovean susține că Vlad Plahotniuc s-ar afla în Miami și s-ar fi cazat la un hotel de lux (FOTO, VIDEO)
Foto: Vlad Plahotniuc / Facebook

Oligarhul Vlad Plahotniuc s-ar afla la Miami, în SUA, acolo unde s-ar fi cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oraș.
Cel puțin așa susține deputatul moldovean Chiril Moțpan (Partidul Platforma Dreptate și Adevăr).

ADIO, MIHAI CONSTANTINESCU! ‘A PLECAT TÂRZIU, ÎN NOAPTE’! MARA BĂNICĂ A DAT VESTEA TRISTĂ! ULTIMELE IMAGINI

Potrivit lui Moțpan, imaginile au fost surprinse la sfârșitul lunii iunie, după ce Plahotniuc a părăsit Republica Moldova.

MARIA GHEORGHIU, PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! A ÎNCEPUT AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL! VA FI MĂCEL (GALERIE FOTO)

Acestea nu sunt clare, dar unul dintre cei surprinși pare să fie fiul lui Plahotniuc – Timofei, iar altul seamănă cu fostul deputat democrat Constantin Țuțu, scrie cotidianul.md.

VESTE PROASTĂ PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FĂCUT ANUNȚUL! VA FI ULTIMA OARĂ

”Și anul acesta a ales sa se odihnească pe plajele cu nisip auriu din Miami, acolo unde a fost surprins de un conațional la sfârșitul lunii iunie. S-a cazat într-un hotel de cinci stele, in apartamente împărătești, pentru că asa îi stă bine unui „hoț in lege”. Câteva poze fugare, un filmuleț cu o durată de doar câteva secunde… Este de înțeles precauția autorului. Să te apropii de Plahotniucul flancat de câțiva bodyguarzi, trebuie să fii foarte curajos”, a scris Moțpan pe pagina sa de Facebook.

Acesta susține că Plahotniuc a mai fost la Miami și în 2017, când a închiriat ultimul etaj al hotelului The Setai Miami Beach, achitând pentru sejur circa 700.000 de dolari.

„Aici, spun sursele noastre, Plahotniuc s-a odihnit și în 2017. Împreună cu câțiva ortaci din partidul democrat, a închiriat ultimul etaj, cu piscina, in The Setai Miami Beach, achitând pentru sejur circa 700000 de dolari în numerar! Și nu a achitat el, Plahotniuc nu lasă urme, ci V. N., unul din servitorii devotați. Plahotniuc poate irosi, fără niciun regret, milioane de dolari pentru propriile plăceri pentru că nu-i cheltuie pe ai lui. Pentru că nu sunt munciți. Ci, ii cheltuie pe ai cetățenilor pe care ia batjocorit, sărăcit și înglodat in datorii pentru zeci de ani înainte. Nu are remușcări și nici nu-și bate capul de acei care mai cred că mahărul de Grozești va reveni pe cal alb. Va reveni, dar…doar în cătușe”, a mai scris Moțpan.
Vladimir Plahotniuc ar fi părăsit Republica Moldova pe 14 iunie, imediat după demisia guvernului condus de Pavel Filip.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: Chiril Moțpan / Facebook)

Ultima oră