Pleacă Gaddafi din Libia? Trei avioane au părăsit Tripoli cu destinațiile Viena, Atena și Cairo

Pleacă Gaddafi din Libia? Trei avioane au părăsit Tripoli cu destinațiile Viena, Atena și Cairo
Trei avioane private deținut de liderul libian, Muammar Gaddafi, au părăsit miercuri Tripoli, capitala Libiei, cu destinațiile Viena, Atena și Cairo, conform DailyMail. Oficialii greci susțin că unul dintre...

Trei avioane private deținut de liderul libian, Muammar Gaddafi, au părăsit miercuri Tripoli, capitala Libiei, cu destinațiile Viena, Atena și Cairo, conform DailyMail.

Oficialii greci susțin că unul dintre avioane a fost reperat timp de 15 minute în spațiul aerian al Greciei.

“Un avion privat aparținând lui Gaddafi a survolat spațiul aerian al Greciei îndreptându-se spre Egipt”, a declarat ministrul grec al Apărării.

Această declarație a sporit speculațiile conform cărora Gaddafi sau membrii familiei sale ar fi părăsit Libia. Cele trei avioane transportă in mod normal oficiali libieni însă în acest caz nu se știe concret cine era la bord.

Aceste speculații vin după ce trupele loiale lui Gaddafi au “nivelat” orașul Zawiyah cu o serie de rachete precum și tancuri sau avioane militare. Trupele au distrus rezistența rebelă din Zawiyah, cel mai apropiat oraș de capitala Tripoli aflat sub controlul dizidenților, după un atac ce a durat peste 13 ore.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat