Politiciană britanică: Gorilele sunt atrăgătoare și-mi fac hormonii s-o ia razna

Politiciană britanică: Gorilele sunt atrăgătoare și-mi fac hormonii s-o ia razna
Foto: enjoyrwanda.info

Un candidat al Ukip, partidul britanic anti-imigranţi şi anti-UE, a susținut că găsește gorilele ”foarte atrăgătoare”. Atât de atrăgătoare, încât atunci când merge la grădina zoologică hormonii ei ”o iau razna”.

Gisela Allen a făcut aceste afirmații în încercarea de a demonstra de ce crede ea că homosexualii ar trebui să-și păstreze secretă orientarea sexuală.

”Credeți că eu umblu prin oraș și spun în gura mare că sunt atrasă sexual de gorile? Când merg la grădina zoologică și văd o gorilă, hormonii mei o iau razna pentru că mi se pare atrăgătoare”, a declarat Allen, citată de Metro.

”Nu sunt împotriva persoanelor gay, dar cum le poți numi o comunitate? Viața sexuală este o treabă personală. Nu vii să declari asta deschis”, a mai spus ea, pentru The Sunday Herald.

Ea a mai afirmat că homosexualii ar trebui să-și păstreze preferințele sexuale doar pentru ei, așa cum a făcut ea în privința atracției față de gorile (până acum).

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:37 - Manevre militare comune ale SUA și Coreei de Sud, în replică la lansarea unei rachete nord-coreene
20:29 - Dorin Cioabă, regele romilor, acuză Universitatea din Sibiu de discriminare: „Locurile sunt aranjate / Rușine pentru învățământul sibian”
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană