Polițiștii au deschis două dosare penale pentru ameninţări şi coruperea alegătorilor în Giurgiu

Polițiștii au deschis două dosare penale pentru ameninţări şi coruperea alegătorilor în Giurgiu

Poliția din Giurgiu a deschis două dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare şi coruperea alegătorilor.

„De la începutul procesului de votare, la nivelul IPJ Giurgiu au fost primite 43 de sesizări prin intermediul SNUAU 112. Pentru toate sesizările, echipele operative din cadrul inspectoratului efectuează cercetări, în prezent, dintre acestea au fost soluţionate 15, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 12.200 de lei şi întocmite trei dosare penale, două pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare şi unul pentru coruperea alegătorilor”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu, citat de Agerpres.

Oamenii au apelat la 112 din cauza influenţăriielectoratului, transportul alegătorilor la vot, jignirile şi ameninţările adresate.

Ultima oră
07:14 - USR, cu gândul la alegerile anticipate. Cătălin Drulă: „Până la urmă, e corect să ne întoarcem către electorat, dacă nu se poate rezolva criza politică”
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile