Pont GENIAL de la polițiști: Cum să scapi de amenzile pentru viteză excesivă

Pont GENIAL de la polițiști: Cum să scapi de amenzile pentru viteză excesivă

Polițiștii din Waikato au vândut un pont genial tuturor șoferilor, despre cum să scape de eventuale amenzi pentru depăşirea vitezei legale atunci când merg cu maşina.

De asemenea, autoritățile au transmis că metoda funcționează oriunde în lume, informează miscareaderezistenta.ro.

„Acest simplu truc împiedică poliția să vă amendeze din nou pentru viteză excesivă. Ne-am gândit că dacă vom posta aici, vă ajutăm pe toți. Este absolut genial. Metoda funcționează la nivel internațional, în orice țară din lume”, au transmis poliţiştii din Waikato.

Astfel, trucul împărtășit pentru a evita amenzile pentru viteză excesivă este: „Priviți cu atenție semnele de pe drum care indică limita de viteză. Numărul indicat este viteza maximă cu care puteți călători, indiferent dacă sunteți pe jos, pe bicicletă sau în mașină. Încercați să localizați vitezometrul mașinii. În mod normal, îl găsiți undeva în fața scaunului șoferului, pe tabloul de bord. Are o săgeată indicând numărul care reflectă viteza mașinii. La mașinile mai noi, viteza este afișată uneori digital, cu numere. Acest ultim punct este, de asemenea, cel mai greu. Reglați viteza în funcție de numărul afișat pe semnul rutier. Poliția nu te poate amenda dacă nu depăşeşti această limită. Ciudat, dar se pare că sunt surprinzător de puțini oameni conștienți de acest truc simplu și genial”.

Postarea, al cărei sarcasm a fost apreciat de majoritatea persoanelor care au văzut-o, este menită să reducă numărul accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

Tags:
Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare