Poporul japonez se confruntă cu zăpadă şi viscol. Căutările sunt îngreunate

Poporul japonez se confruntă cu zăpadă şi viscol. Căutările sunt îngreunate
După un cutremur violent, urmat de tsunami şi apoi de alertă nucleară, poporul japonez se confruntă acum cu viscolul, în timp ce aşteaptă să fie salvaţi. Zăpada a început să se aştearnă în regiunea de...

După un cutremur violent, urmat de tsunami şi apoi de alertă nucleară, poporul japonez se confruntă acum cu viscolul, în timp ce aşteaptă să fie salvaţi. Zăpada a început să se aştearnă în regiunea de nord a Japoniei, iar precipitaţii şi mai puternice sunt aşteptate începând de joi, anunţă accuweather.com.

Vremea geroasă, cu vânt rece, pune în pericol sănătatea oamenilor, şi aşa slăbiţi în urma evenimentelor tragice prin care au trecut. Hipotermia este principala grijă chiar şi pentru cei care au adăpost, deoarece milioane de oameni vor fi în continuare afectaţi de căderile de electricitate.

În această săptămână, zăpada, viscolul şi temperaturile scăzute vor fi prezente în toată regiunea de nord-est a Japoniei, a anunţat expertul în meteorologie, Jim Andrews.

Vremea năprasnică vor îngreuna şi mai mult căutările dispăruţilor, precum şi stabilitatea supravieţuitorilor evacuaţi din case de cutremur.

La sfârşitul săptămânii este aşteptată o furtună, care va aduce precipitaţii bogate în zonele afectate de cutremur şi tsunami.

Viscol în regiunile de nord ale Japoniei