“Prea bătrân ca să ma strecor”. Un bărbat a avut parte de spaima vieții sale. A căzut dintr-un tobogan acvatic (VIDEO)

“Prea bătrân ca să ma strecor”. Un bărbat a avut parte de spaima vieții sale. A căzut dintr-un tobogan acvatic (VIDEO)
foto: captură video

Un american a avut parte de sperietura vieții sale după ce a căzut dintr-un tobogan acvatic.

Bărbatul a scăpat cu câteva fracturi, informează rtl.be.

“Prea bătrân ca să ma strecor”, a scris David Salmon la descrierea filmulețului pe care l-a publicat pe Facebook.

„Am ieșit din tub și am aterizat spre o stâncă.”

“Prea bătrân ca să ma strecor”. Un bărbat a avut parte de spaima vieții sale. A căzut dintr-un tobogan acvativ

#DIRECT_ONE_bdy3ii#

Pe video se poate observa cum bărbatul încearcă să încetinească în timpul coborârii, folosindu-și mainile, dar se pare că nu a funcționat.

Acesta s-a ales cu câteva fracturi, și-a rupt brațul și are câteva coaste fracturate. De asemenea, mai are multe tăieturi pe spate și brațe, dar nu a fost nevoie de o intervenție chirurgicală.

David a declarat că aceasta a fost prima dată când a mers cu o ambulanță. Videoclipul publicat pe Facebook de către bărbat a fost deja vizualizat de un milion de ori.

Ultima oră
10:39 - O nouă formă de malware face tot mai multe victime în mediul online. Hackerii au acces la datele personale printr-o aplicație falsă
10:38 - Titularizare 2021. Sorin Cîmpeanu: 20% dintre candidați nu au luat nici măcar nota 5. Din promoția curentă, au rezultate și mai slabe. 15 candidați au luat nota 1, avem unii eliminați pentru fraudă (VIDEO)
10:25 - Dacia și-a suspendat activitatea în uzina de la Mioveni. Motivul pentru care angajații au fost trimiși acasă
10:10 - Octavian Berceanu: 70-80% din deșeurile abandonate în Sectorul 1 provin din renovări de apartamente și birotică. Avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor. Trebuie să disciplinăm populația (VIDEO)
10:02 - Tanczos Barna, o nouă măsură care îi vizează pe șoferi. În ce condiții ar putea fi confiscate mașinile parcate
09:49 - Alin Stoica: Deșeurile din Sectorul 1 sunt colectate / Dacă abandonăm gunoaiele pe stradă și apoi ne plângem că e murdar nu e o atitudine civică. Sper să vedem curând amenzi exemplare (VIDEO)
09:42 - Spărgătorii de semințe, puși de polițiști să măture cojile. Ce amenzi au primit
09:30 - Centrul Info Trafic, avertisment pentru șoferi: Traficul, restricționat pe A1 București – Pitești și pe A1 Deva – Nădlac
09:15 - Andrei Baciu: Am putea avea peste 1.500 de infectări cu coronavirus pe zi la vârful valului 4, care poate veni la sfârșitul lunii septembrie
09:09 - Detaliul care vă arată că sunteți afectați de caniculă. Specialiștii trag un semnal de alarmă: Se poate ajunge chiar și la deces