Primele scene cu Ashton Kutchen în rolul cofondatorului Apple din filmul jOBS (VIDEO)

Primele scene cu Ashton Kutchen în rolul cofondatorului Apple din filmul jOBS (VIDEO)
"jOBS", un prim film despre viaţa şi cariera lui Steve Jobs, cofondatorul companiei Apple, decedat în urma unui cancer în octombrie 2011, va fi difuzat în cinematografele din America de Nord din 19 aprilie, premiera...

„jOBS”, un prim film despre viaţa şi cariera lui Steve Jobs, cofondatorul companiei Apple, decedat în urma unui cancer în octombrie 2011, va fi difuzat în cinematografele din America de Nord din 19 aprilie, premiera marcând împlinirea a 37 de ani de la fondarea Apple Computer.

Joi a fost publicat și primul clip din acest film, secvența arătându-l pe Steve Jobs încercând să-l convingă pe partenerul său Steve Wozniak că ”sistemul său de operare” poate și merită vândut publicului, arată Mashable

Acest film biografic, în care rolul lui Steve Jobs este interpretat de actorul Ashton Kutcher, va fi proiectat mai întâi vineri, în închiderea festivalului Sundance, un eveniment dedicat filmului american independent, care are loc în Park City, Utah.

Cu un scenariu scris de Matt Whiteley şi o regie semnată de Joshua Michael Stern, pelicula „jOBS” prezintă 30 de ani din viaţa cofondatorului companiei Apple, din 1971 până în anul 2000.

Primele scene din jOBS

Embed: