Profesoară româncă, umilită la locul de muncă din Marea Britanie: Mărturiile cutremurătoare ale soțului ei polonez (VIDEO)

Profesoară româncă, umilită la locul de muncă din Marea Britanie: Mărturiile cutremurătoare ale soțului ei polonez (VIDEO)
foto: zumi.md

În timpul unei emisiuni televizate de la postul de radio britanic LBC, un telespectator a intrat în direct pentru a vorbi despre abuzurile pe care le înfruntă soția sa, româncă, la locul său de muncă, în ciuda faptului că este o femeie cu studii superioare, potrivit lbc.co.uk.

Polonezul Tim, căsătorit cu o româncă de 10 ani, a vorbit cu jurnalistul James O'Brien pentru a-i mărturisi iadul prin care trece soția sa la locul de muncă.

"Suntem căsătoriți de 10 ani și vine din mediul academic din România. A muncit în fiecare zi de când a venit aici (în Marea Britanie – n.r.) și lucrează la o fabrică de peste. A studiat pentru a obține o diplomă și este pe punctul de a termina Facultatea de Management", a explicat Tim.

Profesoară româncă, umilită la locul de muncă din Marea Britanie

#DIRECT_ONE_n08wyi#

De asemenea, colaborează cu o organizație care ajută persoanele sărmane din comunitatea locală, pentru care acoperă o tură de dimineață la un restaurant unde pregătește micul dejun.

"Atunci a fost agresată verbal și din punct de vedere rasial și o persoană țipa la ea pentru că nu voia să fie servită de ea. Privirea din ochii soției mele și efectul pe care l-a avut asupra acestui membru minunat al societății … Sunt complet rușinat de situație", a adăugat Tim.

Acest apel a stârnit numeroase reacții pozitive în mediul online, iar femeia are acum o mulțime de susținători.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)