Purtător de cuvânt al lui Oettinger: Sperăm că lucrările la gazoductul Iaşi-Ungheni vor începe curând

Purtător de cuvânt al lui Oettinger: Sperăm că lucrările la gazoductul Iaşi-Ungheni vor începe curând
Comisia Europeană este încrezătoare că lucrările la gazoductul Iaşi-Ungheni vor fi demarate în curând, a afirmat purtătorul de cuvânt al comisarului european pentru Energie.Afirmația vine după ce Elena Băse...

Comisia Europeană este încrezătoare că lucrările la gazoductul Iaşi-Ungheni vor fi demarate în curând, a afirmat purtătorul de cuvânt al comisarului european pentru Energie.

Afirmația vine după ce Elena Băsescu i-a trimis lui comisarului Oettinger o scrisoare referitoare la întârzierea construcţiei, scrie Mediafax.

„Comisia se află în contact strâns cu autorităţile din România şi Republica Moldova privind acest subiect. Suntem încrezători că lucrările vor fi demarate în curând”, a declarat Marlene Holzner, purtător de cuvânt al comisarului european pentru energie, Günther Oettinger. Aceasta nu a dorit să comenteze scrisoarea trimisă comisarului de către Elena Băsescu.

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu i-a trimis o scrisoare comisarului european pentru Energie, Günther Oettinger, despre „mascarada regizată” de premierul Victor Ponta, căruia „i-a căzut pradă” oficialul european, în legătură cu lucrările la gazoductul Iaşi-Ungheni.