Putin: Nimeni nu ar supravieţui unui război nuclear Rusia-SUA / Mereu e speranță de îmbunătățire a relațiilor… până ce sunt pregătiţi să ne aducă la cimitir şi să ne îngroape (VIDEO)

Putin: Nimeni nu ar supravieţui unui război nuclear Rusia-SUA / Mereu e speranță de îmbunătățire a relațiilor... până ce sunt pregătiţi să ne aducă la cimitir şi să ne îngroape (VIDEO)
Foto: Showtime

Nimeni nu ar supraviețui unui război nuclear între Rusia și Statele Unite, a declarat Vladimir Putin, în cadrul unui interviu pe care i l-a acordat lui Oliver Stone și care va fi difuzat săptămâna viitoare.

Întrebat dacă SUA ar putea să-și păstreze dominația într-un război direct cu Federația Rusă, Putin a răspuns: ”Nu cred că cineva ar putea să supravieţuiască unui asemenea conflict”.

Sursă Video: Showtime

Putin: Nimeni nu ar supraviețui unui război nuclear între Rusia și Statele Unite

#DIRECT_ONE_iskw19#

Liderul de la Kremlin a mai susținut că NATO este un instrument al politicii externe a SUA, care pune presiune pe statele membre pentru a accepta instalarea de scuturi antirachetă şi de baze militare. El a făcut astfel aluzie și la scutul antirachetă amplasat la Deveselu, fără a-l numi, însă.

”Odată ce o ţară se alătură NATO, este greu ca aceasta să reziste presiunii din partea Statelor Unite. Şi deodată acceptă instalarea unor sisteme de arme, a unui sistem antirachetă, a unor noi baze militare şi a unor sisteme ofensive”, a susținut Putin, citat de RT.

El a mai afirmat că este nevoit să ia contramăsuri față de înarmarea ţărilor de la graniţa Rusiei și de apropierea alianței NATO de aceasta.

Sursă Video: Showtime

Putin: Mereu e speranță de îmbunătățire a relațiilor Rusia – SUA. Până ce sunt pregătiţi să ne aducă la cimitir şi să ne îngroape

#DIRECT_ONE_2gqtfj#

”Trebuie să ne îndreptăm sistemele de rachete spre acele facilităţi care reprezintă o ameninţare. Situaţia devine din ce în ce mai tensionată”, a continuat Vladimir Putin.

Acesta a mai spus că speră mereu la îmbunătățirea relațiilor dintre Rusia și Statele Unite: ”Întotdeauna există speranţă. Până ce sunt pregătiţi să ne aducă la cimitir şi să ne îngroape”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu