Putin: Nimeni nu ar supravieţui unui război nuclear Rusia-SUA / Mereu e speranță de îmbunătățire a relațiilor… până ce sunt pregătiţi să ne aducă la cimitir şi să ne îngroape (VIDEO)

Putin: Nimeni nu ar supravieţui unui război nuclear Rusia-SUA / Mereu e speranță de îmbunătățire a relațiilor... până ce sunt pregătiţi să ne aducă la cimitir şi să ne îngroape (VIDEO)
Foto: Showtime

Nimeni nu ar supraviețui unui război nuclear între Rusia și Statele Unite, a declarat Vladimir Putin, în cadrul unui interviu pe care i l-a acordat lui Oliver Stone și care va fi difuzat săptămâna viitoare.

Întrebat dacă SUA ar putea să-și păstreze dominația într-un război direct cu Federația Rusă, Putin a răspuns: ”Nu cred că cineva ar putea să supravieţuiască unui asemenea conflict”.

Sursă Video: Showtime

Putin: Nimeni nu ar supraviețui unui război nuclear între Rusia și Statele Unite

#DIRECT_ONE_iskw19#

Liderul de la Kremlin a mai susținut că NATO este un instrument al politicii externe a SUA, care pune presiune pe statele membre pentru a accepta instalarea de scuturi antirachetă şi de baze militare. El a făcut astfel aluzie și la scutul antirachetă amplasat la Deveselu, fără a-l numi, însă.

”Odată ce o ţară se alătură NATO, este greu ca aceasta să reziste presiunii din partea Statelor Unite. Şi deodată acceptă instalarea unor sisteme de arme, a unui sistem antirachetă, a unor noi baze militare şi a unor sisteme ofensive”, a susținut Putin, citat de RT.

El a mai afirmat că este nevoit să ia contramăsuri față de înarmarea ţărilor de la graniţa Rusiei și de apropierea alianței NATO de aceasta.

Sursă Video: Showtime

Putin: Mereu e speranță de îmbunătățire a relațiilor Rusia – SUA. Până ce sunt pregătiţi să ne aducă la cimitir şi să ne îngroape

#DIRECT_ONE_2gqtfj#

”Trebuie să ne îndreptăm sistemele de rachete spre acele facilităţi care reprezintă o ameninţare. Situaţia devine din ce în ce mai tensionată”, a continuat Vladimir Putin.

Acesta a mai spus că speră mereu la îmbunătățirea relațiilor dintre Rusia și Statele Unite: ”Întotdeauna există speranţă. Până ce sunt pregătiţi să ne aducă la cimitir şi să ne îngroape”.

Ultima oră
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus