Război între felinele din Guvernul britanic! Motanul instituţiei conduse de Boris Johnson a rămas fără o bucată de blană (FOTO)

Război între felinele din Guvernul britanic! Motanul instituţiei conduse de Boris Johnson a rămas fără o bucată de blană (FOTO)

Larry, motanul din Downing Street, 10, şi Palmerston, motanul Ministerului Afacerilor Externe, s-au duelat, până când felina instituţiei conduse de Boris Johnson a rămas fără o bucată de blană. Mai mult, la numai o zi după incident, Palmerston a intrat în reşedinţa premierului britanic, de unde a fost evacuat de poliţie potritvit Digi24.

Motanul Larry este tot mai des deranjat de vecinul său de peste drum, care de la mijlocul lunii aprilie, este responsabil cu prinderea şoarecilor în sediul Ministerului de Externe de la Londra.

Oficial, clădirea este înregistrată la adresa de pe King Charles Street. Partea din spate se află pe Downing Street, exact în dreptul numărului 10. Ceea ce duce la incidente între cei doi motani.

Conflictele dintre cei doi motani au continuat, motiv pentru care au fost surprinși în timp ce se studiau reciproc, fiecare de pe partea sa de stradă. Fotografia a fost publicată pe contul de Twitter al lui Larry cu mesajul: „Sunt cu ochii pe tine”.

Răspunsul lui Palmerston nu a întârziat să apară, motanul scriind la rândul său pe contul personal de Twitter că „Vroiam doar să văd ce e după uşă”.

Unul dintre angajații din Downing Street, 10 a încercat să îi împace pe cei doi motani cu un pliculeț de mâncare.

Motanul instituţiei conduse de Boris Johnson a rămas fără o bucată de blană

Război între felinele din Guvernul britanic!

Război între felinele

Tags: