RĂZBOI LA CASA REGALĂ: Regina Elisabeta NU O MAI TOLEREAZĂ pe Meghan Markle! AMENINȚĂRI fără precedent

RĂZBOI LA CASA REGALĂ: Regina Elisabeta NU O MAI TOLEREAZĂ pe Meghan Markle! AMENINȚĂRI fără precedent

Nu mai este niciun secret că Meghan Markle nu este privită cu ochi buni de majoritatea celor din casa regală, însă acum tot mai multe voci afirmă că Regina Elisabeta nu va mai tolera comportamentul Ducesei de Sussex.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU… MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Potrivit jurnaliştilor de la Daily Express, Meghan Markle încearcă să le impună tuturor celor din jurul ei cum să îşi trăiască viaţa, iar acest lucru se va întâmpla cu siguranţă şi când micul Archie, primul urmaş al ei şi al Prinţului Harry, va creşte.

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMĂ A ANULAT NUNTA! A FĂCUT INFARCT! DIN NEFERICIRE, BRIGITTE… (GALERIE FOTO)

Din câte se pare, tot ceea ce face Meghan Markle a ajuns şi la urechile Reginei Elisabeta, care nu ar fi de acord cu planurile de viitor ale Ducesei de Sussex. Sursa citată notează că Archie ar urma să fie vegetarian, decizie luată de soţia Prinţului Harry, însă monarhia britanică nu va accepta niciodată aşa ceva.

ACESTA A FOST FINALUL! OANA LIS A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

„Meghan forţează nota, iar Regina Elisabeta nu va tolera acest lucru. Ducesa vrea ca fiul ei să aibă o dietă severă, însă nimeni nu ştie cum va reuşi ea să-i impună lui Archie acest lucru“, notează jurnaliştii britanici, care aduc în actualitate o declaraţie a lui Meghan de pe vremea când era actriţă la Hollywood :„Atunci când filmez, sunt conştientă de tot ceea ce mănânc. Încerc să rămân vegetariană cea mai mare parte a săptămânii, pentru a avea mai multă flexibilitate, fiindcă în weekend mai scap în mâncăruri interzise“.

Ultima oră