Reacție neașteptată a președintelui Franței! Macron îi ia apărarea soției sale în fața criticilor

Reacție neașteptată a președintelui Franței! Macron îi ia apărarea soției sale în fața criticilor
Foto: express.co.uk

Noul președinte ales al Franței, Emmanuel Macron a răspuns criticilor legate de diferența de vârstă de 24 de ani dintre el și soția Brigitte.

Macron a declarat că homofobia și misoginismul sunt de vină pentru afirmațiile care circulă în spațiul public, potrivit cărora acesta nu ar fi căsătorit din dragoste cu soția sa, conform Independent.

După ce a fost criticat de câteva publicații că ar trăi o viață paralelă, Emmanuel Macron a declarat că dacă soția sa ar fi fost mai tânără ca el, lumea nu ar fi pus la îndoială validitatea relației lor.

Președintele Franței a sugerat că respectivele acuzații au legătură mai degrabă cu "homofobia" și "misoginismul".

„Acești oameni și-au pierdut simțul realității. E o mare problemă cu modul în care e văzută femeia în societate”, a declarat Macron.

Un deputat francez din Partidul Republican a afirmat în campania electorală despre Macron că ar fi homosexual și că ar avea o relație du directorul de la Radio France, fără a aduce o dovadă pentru afirmațiile făcute.

Emmanuel Macron a întrâlnit-o pe Brigitte Trogneux în liceu, pe când era un adolescent de 15 ani, iar doi ani mai târziu acesta i-a promis că se va căsători cu ea.

”La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus 'Orice vei face, eu o să mă însor cu tine!”, a declarat Brigitte Trogneux într-un interviu pentru publicația franceză Paris Match.

Urmăriți B1TV.ro și pe