Regele Charles vrea s-o concedieze pe cea mai apropiată prietenă a reginei Elisabeta

Regele Charles vrea s-o concedieze pe cea mai apropiată prietenă a reginei Elisabeta
Foto: Hepta/Ferrari Press Agency / BBC.

Angela Kelly a fost costumierul Majestăţii Sale timp de treizeci de ani, dar acum postul ei ar putea să fie vacant. Designerul a lucrat pentru regretata Elisabeta a II-a timp de trei decenii și a devenit una dintre cele mai apropiate prietene a suveranei. Cu toate acestea, acum femeia are un viitor sumbru, pentru că, potrivit zvonurilor, noul rege  nu împărtășește simpatia mamei sale pentru Angela.

Cum a cunoscut-o regina pe Angela Kelly

Angela Kelly, în vârstă de 69 de ani, a început să lucreze pentru regretata regina în 1993, după ce femeile s-au întâlnit întâmplător la Berlin (Angela era menajeră pentru Sir Christopher Mallaby, pe atunci ambasadorul Marii Britanii în Germania). După ce s-au întâlnit, Kelly i-a spus Elisabetei a II-a și Prințului Philip despre planurile ei de a se muta în Regatul Unit și, în curând, a primit un telefon și i s-a oferit un post decent.

Așadar, Angela și Elisabeta a II-a au avut o legătură strânsă, femeile purtând adesea conversații informale, povestind despre nepoții lor și discutând despre garderobă.

„Suntem două femei tipice. Discutăm despre haine, machiaj și bijuterii”, a spus Kelly într-un interviu pentru The Telegraph în 2007. Femeia a primit chiar titlul important de consilier personal al Majestății Sale.

Noul rege se teme de cărțile Angelei Kelly

Circulă zvonuri că Charles este îngrijorat de cărțile scrise de Angela despre Elisabeta a II-a. Acestea reprezentând în mare parte descrieri ale garderobei reginei, dar cărțile conțin și multe fotografii din culise pe care noul monarh nu ar dori să le facă publice.

Se presupune că aproximativ 20 de membri ai echipei Palatului Buckingham au primit un avertisment că ar putea fi concediați în curând. De asemenea, în pericol este și munca a aproximativ 100 de angajați ai Clarence House. Poate că acesta este începutul modernizării monarhiei, pe care se zvonește că a planificat-o Carol al III-lea.

Urmăriți B1TV.ro și pe