Roger Waters ar putea concerta în Cluj-Napoca

Roger Waters ar putea concerta în Cluj-Napoca
Noul stadion Cluj Arena ar putea fi inaugurat cu mare fast în Septembrie de către fondatorul formaţiei britanice Pink Floyd, Roger Waters. Artistul este curtat intens de către o firmă organizatoare de evenimente în...

Noul stadion Cluj Arena ar putea fi inaugurat cu mare fast în Septembrie de către fondatorul formaţiei britanice Pink Floyd, Roger Waters. Artistul este curtat intens de către o firmă organizatoare de evenimente în numele Consiliului Judeţean Cluj-Napoca.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tise a declarat că instituţia nu va cheltui nici un ban pentru acest eveniment, urmând doar sa pună la dispoziţie stadionul Cluj Arena care numără 30.500 de locuri. Potrivit acestuia toate costurile vor fi suportate de firma organizatoare.

Roger Waters a fondat formaţia Pink Floyd alături de Nick Mason, Richard Wright şi regretatul Syd Barret în 1965. Cunoscută pentru stilul psihedelic, formaţia a vândut peste 200 de milioane de albume pe plan mondial. David Gilmour s-a alăturat formaţiei în 1968, după ce problemele de sănătate mentală ale lui Syd Barret s-au accentuat.

Negociem şi cu formaţia U2

Alin Tise a mai precizat că sunt purtate negocieri şi cu managerul formaţiei U2 şi speră ca una dintre aceste variante să fie confirmată curând.

Posibil concert Roger Waters în România

Ultima oră
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă
10:25 - Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)
10:12 - Românii sosiți în Grecia, uimiți de prețurile scăzute din stațiuni: Șezlonguri și umbrele de plajă gratis. În Mamaia, turiștii scot din buzunar și 75 de lei
09:52 - Larisa Iordache nu participă în finala olimpică la bârnă de la Tokyo 2020. Gimnasta a abandonat din cauza durerilor
09:45 - UPDATE. Două persoane au murit în accidentul rutier grav de pe DN 1, iar alte trei au fost duse la spital