Ucisă de o LIPOSUCȚIE! O româncă de 36 ani A MURIT în Italia din cauza unui medic INCOMPETENT, după 9 luni de AGONIE (FOTO)

Ucisă de o LIPOSUCȚIE! O româncă de 36 ani A MURIT în Italia din cauza unui medic INCOMPETENT, după 9 luni de AGONIE (FOTO)

Caz incredibil în Italia! O româncă de doar 36 ani, Ana Maria Crăciun, a murit în urma unei banale operații de liposucție. Tânăra s-a stins din viață, în brațele soțului, după nouă luni de agonie, deși primise asigurări că intervenția a fost un succes. La scurt timp însă, s-a dovedit că medicul care a operat-o a încălcat numeroase reguli.

Femeia din Galați, care este mama unei fetițe, a murit, miercuri, în casa ei din localitatea italiană Orzinuovi, notează Il Giorno. Ana Maria Crăciun a fost operată în iulie 2017, într-o clinică din Milano, de către Mattia Colli, un chirurg, în vârstă de 31 ani.

De regulă, operația de liposucție implică îndepărtarea unor depozite de grăsime în vederea remodelării unor părți ale corpului. Din nefericire, medicul, care a operat-o, a încălcat mai multe reguli, iar tânăra română a ajuns să aibă dureri cumplite care au chinut-o luni în șir.

Ana Maria a început să se simtă rău, a suferit convulsii și a făcut febră. Mai mult, medicul estetician i-a interzis româncei să meargă la spital, deși avea dureri. După mai multe luni de chin, Ana Maria a decis să vină în țară.

La o clinică din București, medicii au supus-o mai multor intervenții, fără succes. Potrivit sursei citate, medicii români au descoperit că suferea de „fascită necrozantă”, o boală provocată de o bacterie luată din spital.

Împreună cu soțul ei, Ana Maria s-a întors în Italia și s-a internat în spitalul din Orzinuovi. Miercuri, tânăra a murit la doar 36 de ani, cu toate eforturile medicilor de a o readuce la viață.

Polițiștii italieni au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a murit Ana Maria. Potrivit anchetatorilor, principalul suspect este medicul estetician care a operat-o.

Doctorul Mattia Colli este cercetat pentru ucidere din culpă. Poliţiştii i-au percheziţionat apartamentul şi clinica în care acesta lucrează.