Românii surprinși plăcut de vacanța în Turcia la sfârșit de octombrie: ”e numai bine!- apa mării e foarte caldă”

Românii surprinși plăcut de vacanța în Turcia la sfârșit de octombrie: ”e numai bine!- apa mării e foarte caldă”
În Turcia vremea este perfectă pentru o baie în Mare. Foto: Pixabay

În Turcia vremea este perfectă pentru plajă și chiar și pentru o baie în mare, temperaturile fiind în avantajul turiștilor care s-au hotărât să meargă în concediu în extra sezon.

”avem soare toată ziua și 27 de grade în termometre”

Doi români au s-au hotărât să place câteva zile în Turcia pentru a se bucura de puțin soare, chiar daca nu suntem în sezon. Însă mare le-a fost mirarea când au văzut că în Turcia sunt temperaturi perfecte de plajă și mai ales de baie în marea care are în jur de 25 de grade.
”Pentru cine se întreabă cum e la mare în Turcia, la sfârșit de octombrie: e numai bine!- apa mării e foarte caldă (24-25 de grade)- avem soare toată ziua și 27 de grade în termometre (zilele următoare o să fie un pic mai mult). Soarele e, totuși, blând.”, au declarat românii pentru ziare.com.

Noiembrie, luna perfectă pentru o vacanță în Turcia

Dacă în sezonul estival străzile sunt sufocate de numărul mare de turiști care aleg litoralul turcesc pentru a-și petrece concediu, în luna noiembrie totul este liber. Pentru cei care urăsc aglomerația, începutul lunii noiembrie este perfect pentru o vacanță în Turcia, mai ales că vremea încă ține cu turiștii. Dacă alegeți să vă petreceți a doua parte a lunii noiembrie în Turcia, vremea nu mai este bună pentru a face plajă, însă este perfectă pentru câteva zile de relaxare și vizitat în tihnă bazarurile celebre.

Urmăriți B1TV.ro și pe