Scandal în Partidul Democrat american: Hillary Clinton a fost favorizată în cursa internă pentru câștigarea nominalizării partidului pentru alegerile prezidențiale

Scandal în Partidul Democrat american: Hillary Clinton a fost favorizată în cursa internă pentru câștigarea nominalizării partidului pentru alegerile prezidențiale

Un scandal a izbucnit în cadrul Partidului Democract din Statele Unite după ce au fost făcute mai multe dezvăluiri care atestă că Hillary Clinton a fost avantajată din interiorul partidului să câștige cursa internă pentru nominalizare ca și candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. Membri ai partidului au făcut eforturi pentru a încurca campania lui Bernie Sanders.

Debbie Wasserman Schultz a anunțat că se va retrage de la șefia partidului la finalul convenței de săptămâna aceasta informează news-republic.com. Această mișcare are ca rol să calmeze spiritele și să calmeze situația în partid, care e deja fractura în urma cursei electorale strânse între Clinton și Sanders.

Mii de delegați democrați se strâng săptămâna aceasta în Philadephia pentru nominalizarea oficială a lui Hillary Clinton ca și candidat împotriva lui Donald Trump pentru funcția de președinte al Statelor Unite.

O serie de mailuri de pe conturilor mai multor lideri din partid au fost făcute publice în urma unor scurgeri de informații. Cel puțin două dintre ele arată eforturi de dereglare a campaniei lui Sanders, precum prezentarea acestuia drept un ateu în state unde electorii sunt foarte religioși.

Bernie Sanders i-a cerut de mai multe ori demisia, iar după ce aceasta și-a anunțat plecarea de la șefia partidului, Sanders a salutat demisia numind-o "decizia corectă pentru viitorul Partidului Democrat".

Deși Bernie Sanders și-a anunțat oficial susținerea pentru Hillary Clinton și că nu va mai încerca să obțină el nominalizare, numerosi suporteri ai acestuia au anunțat că vor protesta în Philadelphia.

Ultima oră
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020