ŞOC ÎN MEDIA! Mai multe jurnaliste, hărțuite SEXUAL de șef: Directorul executiv negociază părăsirea instituției (VIDEO)

ŞOC ÎN MEDIA! Mai multe jurnaliste, hărțuite SEXUAL de șef: Directorul executiv negociază părăsirea instituției (VIDEO)

Mai multe prezentatoare tv și-au reclamat șeful după ce, susține acestea, au fost hărțuite sexual. O anchetă este în desfășurare în acet moment.

Cazul vizează unul dintre cele mai importante posture de televiziune din SUA – Fox News. Totul a pornit după ce o fostă prezentatoare de ştiri, Gretchen Carlson, l-a dat în judecată pe preşedintele şi directorul executiv al Fox News, Roger Ailes, la începutul lunii iulie pentru hărţuire sexuală, scrie Reuters.

ŞOC ÎN MEDIA! Mai multe jurnaliste, hărțuite SEXUAL de șef: Directorul executiv negociază părăsirea instituției

#DIRECT_ONE_lxlqwd#

"Am fost dată afară pentru că am refuzat să întreţin relaţii sexuale cu şeful meu, ceea ce a dus la hărţuire şi la un tratament total neadecvat în redacţie", a explicat aceasta.

"Alies a retaliat puternic împotriva mea şi mi-a sabotat cariera pentru că i-am respins avansurile sexuale şi m-am plâns de hărţuire sexuală", a adăugat fosta prezentatoare Fox News.

După această dezvăluire, mai multe jurnaliste au declarat că au fost supuse de-a lungul vremii unor presiuni cu tentă sexuală de către Ailes, acum în vârstă de 76 de ani.

Potrivit revistei New York, care a citat surse anonime, avocaţii 21st Century Fox Inc i-au dat lui Ailes termenul limită de 1 august pentru a demisiona şi l-au atenţionat că în caz contrar va fi concediat.