Statele Unite: O judecătoare din Kentucky s-a enervat după ce un penitenciar i-a adus în instanță o femeie care nu purta pantaloni (VIDEO)

Statele Unite: O judecătoare din Kentucky s-a enervat după ce un penitenciar i-a adus în instanță o femeie care nu purta pantaloni (VIDEO)
Foto: rt.com

O judecătoare din Louisville, Kentucky, s-a declarat revoltată după ce o pușcărie locală i-a adus în instanță o femeie care nu purta pantaloni. De asemenea, inculpata a spus că cei de la penitenciar au refuzat să îi dea orice fel de produse de igienă, informează rt.com.

Femeia a fost adusă în fața judecătoarei după ce a fost ținută 3 zile în custodie, purtând doar un tricou lung care îi acoperea șortul, ceea ce făcea să pară a nu avea nimic pe dedesupt.

Când avocatul femeii pe judecătoare Amber Wolf, aceasta a fost de-a dreptul revoltată: "Mă scuzați? Este revoltător. Acest lucru e real?", și a telefonat directorului pentru corecții cerându-i explicații pentru ce se întâmple și afirmând că nu îi va pemite plasarea înapoi a femeii după grate până nu va primi toate cele necesare.

Un purtător de cuvânt al penitenciarului a precizat că femeia nu era de destul timp în custodie pentru a primi o costumație clasică purtată de deținuți și e ceva comun ca în primele 72 de ore inculpații să rămână în hainele în care au fost arestați.

Judecătoarea i-a cerut scuze femeii pentru felul în care a fost tratată spunându-i că "așa ceva nu este normal". "Nu am văzut niciodată să se întâmple așa ceva. Este complet inuman și de neacceptat. Îmi pare rău că a trebuit să treci prin așa ceva", a mai completat magistratul.

Deși inițial a fost condamnată la 75 de zile după gratii, judecătoarea i-a schimbat sentința în amendă de 100 de dolari.

Statele Unite: O judecătoare din Kentucky s-a enervat după ce un penitenciar i-a adus în instanță o femeie care nu purta pantaloni

#DIRECT_ONE_gw8hc3#

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică