Studiu: Femeile arată mai bătrâne în fiecare miercuri, la ora 15:30

Studiu: Femeile arată mai bătrâne în fiecare miercuri, la ora 15:30
Cercetătorii unei companii producătoare de cosmetice susțin că femeile arată mai bătrâne în fiecare miercuri la ora 15:30, relatează The Telegraph. Potrivit studiului realizat de aceștia la începutul...

Cercetătorii unei companii producătoare de cosmetice susțin că femeile arată mai bătrâne în fiecare miercuri la ora 15:30, relatează The Telegraph.

Potrivit studiului realizat de aceștia la începutul anului, femeile arată cel mai rău miercurea, la ora 15:30.

Este fascinant acest lucru. Oboseala se resimte cel mai mult miercurea. Cantitatea de alcool consumată în weekend poate influența aspectul pielii la mijlocul săptămânii”, a afirmat Nichola Joss, expert în îngrijirea pielii.

În plus, toxinele și zahărul ce trebuie procesate solicită organismul.

Efectele vizibile ale alcoolului apar în 72 de ore, ”astfel miercurea după-amiaza este momentul neprielnic al săptămânii pentru frumusețea femeilor”, a precizat Joss.

„Este important ca femeile să doarmă 7-8 ore pe noapte. Dacă acest program nu este respectat, celulele pielii nu se pot reface”, susțin specialiștii.

Există, însă, o soluție pentru tinerețe.

Totuși, un mod de de a se simți tinere mereu este de a face sex! Iar cele mai multe femei spun că fac acest lucru în fiecare joi„, au afirmat cercetătorii.

Tags: