SUA: Masacru într-un campus universitar din Oregon. Nouă persoane au fost împușcate mortal, iar alte șapte au fost rănite (VIDEO)

SUA: Masacru într-un campus universitar din Oregon. Nouă persoane au fost împușcate mortal, iar alte șapte au fost rănite (VIDEO)

UPDATE: Nouă oameni au murit, iar șapte au fost răniţi într-un atac armat produs într-un campus universitar din statul american Oregon. Autorul atacului a fost împuşcat mortal într-un schimb de focuri cu forţele de ordine, potrivit USA Today.

Șeriful comitatului Douglas, John Hanlin, a anunțat că autorul atacului, în vârstă de 20 de ani, a fost împuşcat mortal într-un schimb de focuri cu forţele de ordine.

Iniţial, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din statul Oregon, anunţase că presupusul autor al atacului fusese reţinut.

O persoană a deschis focul într-un campus universitar din statul american Oregon. Cel puțin 10 persoane au fost împușcate mortal, relatează CNN.

Incidentul armat a avut loc joi după-amiază în campusul colegiului Umpqua, situat în localitatea Roseburg, statul Oregon.

Potrivit poliției locale, cel puțin zece persoane au murit, iar alte 20 de persoane au fost rănite. Printre cei răniți s-ar afla și o femeie împușcată în piept. Deocamdată nu există alte informații referitoare la starea de sănătate a celorlalte victime.

Presupusul atacator ar fi fost arestat, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din statul Oregon.

Conform publicației USA Today, autoritățile au închis campusul universitar, iar studenții au fost evacuați.

La fața locului au sosit echipe de geniști pentru a căuta arme de foc sau muniție, a mai adăugat purtătorul de cuvânt.

Campusul universitar are 3.300 de studenți la zi și 16.000 care frecventează cursurile part-time.

SUA: Masacru într-un campus universitar din Oregon

Tags:
Ultima oră
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă
10:25 - Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)
10:12 - Românii sosiți în Grecia, uimiți de prețurile scăzute din stațiuni: Șezlonguri și umbrele de plajă gratis. În Mamaia, turiștii scot din buzunar și 75 de lei
09:52 - Larisa Iordache nu participă în finala olimpică la bârnă de la Tokyo 2020. Gimnasta a abandonat din cauza durerilor
09:45 - UPDATE. Două persoane au murit în accidentul rutier grav de pe DN 1, iar alte trei au fost duse la spital