SUA: O tânără mamă și-a ucis în chinuri gemenii de doar şase săptămâni: „Nu mă lăsau să dorm. Nu-i vreau, nu mai suport!”

SUA: O tânără mamă și-a ucis în chinuri gemenii de doar şase săptămâni: „Nu mă lăsau să dorm. Nu-i vreau, nu mai suport!”
Foto: Pixabay

O femeie din Queens, Statele Unite, și-a ucis gemenii în vârstă de doar șase săptămâni, pentru că nu mai suporta să-i audă plângând. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a încercat mai întâi să-i hrănească cu lapte otrăvit, apoi şi-a înjunghiat băieţelul în gât şi a opărit fetiţa cu apă fiartă. Ea e acum acuzată de dublu omor.

Femeie din SUA, acuzată de dublu omor după ce și-a ucis gemenii

Danezja Kilpatrick, în vârstă de 23 de ani, a fost trimisă în judecată sub acuzația că și-a ucis gemenii – băiatul, pe nume Dakota, și fiica, pe care o chema Dallas.

Danezja, despre care se spune că ar fi „bolnavă mintal”, le-a mărturisit polițiștilor că nu-și dorea copiii și că, inițial, a încercat să-i otrăvească, amestecând laptele cu un produs de curățat suprafețe dure. Pentru că nu a reușit să-i omoare, pe fetiță a pus-o cu faţa în jos în cadă și a turnat apă fiartă pe ea până a încetat să plângă, iar băiețelului i-a înfipt un cuţit în ceafă.

Polițiștii au fost alertați de sora lui Danezja, îngrijorată că aceasta i-a dat răspunsuri evazive când a întrebat-o cum sunt copiii. Când au ajuns în casa femeii din Woodside, agenții l-au găsit pe băiat în pătuțul său, cu lama încă înfiptă în craniu. Mai apoi ei au găsit și trupul copilei sub chiuvetă.

„Nu mă lăsau să dorm. Am renunţat şi am încetat să-mi mai pese. Nu mi-a păsat de copii, de aceea i-am otrăvit”, le-a spus femeia polițiștilor, potrivit Daily Mail.

Ea a mai zis că nu-l cunoaște pe tatăl copiilor și că a încercat să-i crească singură. Sora ei, în schimb, a spus că femeia urma să stea cu fratele ei mai mic pentru a o ajuta să îngrijească bebeluşii.

„Nu-i vreau, nu mai suport!”, le-a mai spus Danezja Kilpatrick polițiștilor.

Ea e acum acuzată de dublu omor şi deţinere ilegală de arme.