SUA: Spectacolul la care nu sunt primite persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu serul AstraZeneca

SUA: Spectacolul la care nu sunt primite persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu serul AstraZeneca
Sursa foto: Hepta

Legendarul rockerBruce Springsteen revine pe Broadway începând cu 26 iunie, însă nu toți fanii vorputea participa la eveniment.La spectacol nu pot intra persoanele care nu au fost imunizate complet împotriva SARS-COV2, cu vaccinuri aprobate de FDA și nici cei care au primit serul de la AstraZeneca, neautorizat încă în SUA.

Fanii „The Boss” din Canada, unde1,7 milioane de persoane au primit vaccinul AstraZeneca, nu pot participa la eveniment.

Spectatorii vor putea participa doar dacă au primit ambele doze de vaccinde la Moderna, Pfizer-BioNTech sau Johnson & Johnson.

Cântăreţul american Bruce Springsteen este prima vedetă care va concerta la New York, în faţa publicului şi în spaţiu închis, după redeschiderea oraşului.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)