A murit Chris Brown! A fost găsit DECEDAT pe plajă. Toată lumea este ÎN ŞOC (FOTO)

A murit Chris Brown! A fost găsit DECEDAT pe plajă. Toată lumea este ÎN ŞOC (FOTO)

Chris Brown, unul dintre cei mai faimoşi surferi profesionişti din SUA a fost găsit mort pe o plajă din California.

Potrivit informaţiilor poliţiei, trupul neînsufleţit al fostului surfer profesionist a fost găsit pe Hendry Beach, în Santa Barbara.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a afla din ce cauză a decedat sportivul în vârstă de 48 de ani.

Aceştia nu au exclus nici varianta unei morţi accidentale, scrie Fox News.

Vestea a şocat întreaga comunitate a surferilor.

Kelly Slater, una dintre cele mai cunoscute atlete din acest sport a ţinut să transmită un mesaj.

„Mi-a luat câteva zile să încep chiar să mă gândesc la asta. Chris Brown și cu mine eram aproape inseparabili ca adolescenți. Acest tip a fost o lumină fericită în copilăria mea „, a scris Slater partea unui mesaj lung.

Keith Malloy, un alt surfer a postat, de asemenea, un mesaj de adio.

„Îi vom duce lipsa zâmbetului și entuziasmul tău, CB. Chris Brown a fost unul dintre idolii mei şi unul dintre singurii tipi care au putut să bată @kellyslater la sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90 „, a scris Malloy.

Tags:
Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)