Tentativă de răpire în New York: Lupta disperată a unei mame să-și salveze copilul ce fusese târât într-o mașină. Imaginile de pe camerele de supraveghere (VIDEO)

Tentativă de răpire în New York: Lupta disperată a unei mame să-și salveze copilul ce fusese târât într-o mașină. Imaginile de pe camerele de supraveghere (VIDEO)
Captură Video

Tentativă de răpire pe o stradă din New York. Un băiețel se plimba alături de mama sa când, dintr-odată, un bărbat l-a smuls pe cel mic de la brațul femeii. A urmat apoi o adevărată luptă, timp în care mama a încercat din răsputeri să îl salveze pe băiat. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerelele de supraveghere, iar polițiștii îi caută acum pe cei care au pus la cale totul, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Dan Gabor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Băiețel din New York, pe punctul de a fi răpit. A fost salvat de mama sa

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din New York. Un băiațel de 4 ani se afla la plimbare alături de mama sa și alți doi copii. Dintr-odată, un bărbat se năpustește asupra micuțului, care este luat pe sus și dus în mașina individului. Mama copilului aleargă disperată spre mașină în speranța de a-și salva fiul. Bărbatul l-a aruncat pe cel mic pe scaunul din spate și a blocat ușile, astfel că femeia a încercat în zadar să deschida mașina.

Într-un final, mama a reușit să-l scoată pe băiat prin geamul mașinii. Imediat după ce femeia și-a salvat copilul, răpitorii au fugit de la fața locului.

Întreaga scenă s-a petrecut în decurs de doar câteva minute, iar imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă. Ulterior, acestea au ajuns și în spațiul online. Cei care le-au făcut publice au fost chiar polițiștii care îi caută acum pe bărbații implicați în tentativa de răpire.

Familia este decisă să îi gasească pe indivizi cu orice preț, astfel că a oferit o recompensă de 3.500 de dolari pentru orice persoană care poate da informații despre răpitori.