Timp de doi ani a cheltuit doar 5,50 de dolari pe mâncare, dar mâncă ca un rege. Care este secretul bărbatului (FOTO)

Timp de doi ani a cheltuit doar 5,50 de dolari pe mâncare, dar mâncă ca un rege. Care este secretul bărbatului (FOTO)
Foto: huffingtonpost.com

Un bărbat se laudă că mănâncă extrem de bine și nu cheltuie niciun ban pe mâncare, în ultimii doi ani cheltuind doar 5,50 de dolari.

În contextul în care zilnic se face risipă de mâncare, oamenii renunțând cu ușurință la cantități enorme de hrană, William Reid a hotărât că el nu este de acord cu aces proces.

Bărbatul este scafandru și strânge deșeurile menajere pe care supermarketurile le aruncă în mare sau în lacuri.

Foto: huffingtonpost.com

Nu vă gândiți că este un om al străzii care este nevoit să facă acest lucru, el absolvind studii în cinematografie și electronică la Universittaea din Washington D.C, ci pur și simplu preferă această soluție pentru că este mult mai facilă, potrivit Huffingtonpost.com.

"Viața mea nu este fundamental diferită de cea a celorlalți oameni. Cei mai mulți merg la magazine pentru a-și procura mâncarea. Eu doar mă plimb în jurul lor să văd ce este disponibil. Fac același fel de alegeri cu privire la ceea ce mănânc așa cum face oricare altă persoană", a declarat Reid.

Chiar dacă în unele țări scufundarea după gunoaie este interzisă, în Statele Unite aceasta este legală, iar bărbatul poate fără nicio problemă să se hrănească cu mâncarea din apă. Sunt și dăți când proprietarii magazinelor îi oferă hrana înainte de a o arunca pe mare.

Tags: